PAKOHUONEET

Varatkaa aika seikkailuun

UUDENLAINEN PAKOELÄMYS

Koe unohtumaton pakohuone-elämys virtuaalitodellisuudessa. Pakohuoneena toimii tällä kertaa koko maailma, eikä pelkästään yksi huone. Portaalin virtuaalipakohuone toimii erittäin hyvin tiimihaasteena tai kaveriporukan ajanvietteenä! Tule testaamaan ryhmän taitosi ja selviydy haasteista, joita tarjoavat korkeat paikat sekä mielekkäät pulmat. 

Portaalin pakohuone-elämys kestää 65min, josta opastusta on 5 min. Pelaajalle opastetaan laitteiden käyttö sekä elämykseen tarvittavat näppäimet. Voitte myös valita itsellenne teemaan sopivan hahmon ja varustuksen.

Jos ryhmänne selvittää pakohuoneen alle aikarajan, voitte käyttää jäljelle jääneen ajan Portaalin pelivalikoiman parissa.

Pakohuoneita on yhteensä kolme ja suosittelemme pelaamaan ne vaikeusjärjestyksessä. Voit tutustua pakohuoneisiin ja varata ajan alta.

Pakohuoneet 30€ / henkilö

Osallistujia 2, 3 tai 4 pakohuoneesta riippuen

Varaukset sähköpostitse tai puhelimitse

ESCAPE THE LOST PYRAMID

2 tai 4 pelaajaa | Vaikeustaso 1

Onnistuuko ryhmänne ratkaisemaan kadonneet tutkimusryhmän arvoituksen? Escape The Lost Pyramid tarjoaa pakoelämyksen, jossa ryhmänne tehtävänä on kivuta pyramidin pohjalta huipulle ja vapauteen.

BEYOND MEDUSA’S GATE

2 tai 4 pelaajaa | Vaikeustaso 2

Ryhmänne tehtävä on kuljettaa legendaarinen Argonauttien laiva ulos Meduusan luolasta. Portaali vie ryhmänne Antiikin Kreikan aikaiseen myyttiseen luolaan, jossa ajoitus- ja ongelmanratkaisukykynne joutuvat koetukselle.

PRINCE OF PERSIA:
THE DAGGER OF TIME

2, 3 tai 4 pelaajaa | Vaikeustaso 3

Tässä pakoseikkailussa Portaali kutsuu teidät ratkaisemaan ajan temppelin mysteerin. Käytössänne on uniikki työkalu: ajan tikari, jolla voitte hallita ajan kulua. Yhteistyö on kaikki kaikessa tässä seikkailussa, joka todella haastaa kommunikaatiotaitojanne.

Yhteystiedot

Hämeenkatu 28
33200 Tampere
040 032 4118
info@portaali.fi

 

Aukioloajat

Ti-Pe
La
Su
17-21
12-20
14-18

Päivän viimeinen tunti vain varauksesta

 

Mitä oikein valita?

Jokaisessa Portaalin pelipisteessä on yhdet VR-lasit, joten vain yksi henkilö kerrallaan voi pelata per pelipiste.

Jokaiseen pelipisteeseen on kuitenkin sijoitettu myös mukavat istumapaikat sivusta seuraaville sekä televisio jonka kautta seurata sen hetkisen pelaajan toilailuja virtuaalitodellisuudessa.

Jos haluatte useamman pelaajan kerralla virtuaalitodellisuuteen, on teidän varattava useampi pelipiste. Useamman pelipisteen varaamisessa on myös se etu, että pääsette nauttimaan upeista moninpeleistämme!

Valitse asiointiroolisi

Onko mielessäsi kaveriporukan illanistujaiset vaiko firman virkistyspäivä?

Valitse sijainti

Olemme elokuun loppuun asti auki Aleksanterinkadulla, jonka jälkeen muutamme syyskuussa uusiin tiloihin Hämeenkadulle.