Tykypäivät, pikkujoulut, polttarit

Portaalissa viihdytte myös isommalla porukalla!

Ryhmävaraukset

Meille on mahdollista tulla myös isommalla porukalla katsomaan mihin kaikkialle Tampereen keskustasta oikein voikaan päästä! Yksityistilaisuudessa saatte käyttöönne kaikki kuusi VR-pistettämme ja tämä onkin paras vaihtoehto esimerkiksi moninpelien ystäville.

Portaalin avarat ja valoisat tilat soveltuvat loistavasti yhteiseen tekemiseen, oli kyseessä sitten tiimin virkistysilta, firman pikkujoulut, polttarit tai mikä tahansa muu tapahtuma, jossa haluat viihtyä ja kokea uutta kavereiden kanssa ennennäkemättömissä ympäristöissä.

Ryhmähinnat
6 – 20 henkilöä

Ensimmäinen tunti = 250€
Lisätunnit = 200€

Hintoihin lisätään alv 10 %

Yli kolmen tunnin tai yli 20 henkilön ryhmätilaisuudet ja aukioloaikojen ulkopuoliset varaukset sovitaan tapauskohtaisesti. Tiedustelut [email protected]

Yksityistilaisuuden varatessanne pääsette käsiksi myös monen pelaajan samaan aikaan pelattaviin moninpeleihin, joita ei muuten pysty meillä tavanomaisesti pelaamaan.

Tällaisia moninpelejä ovat muunmuassa Smashbox Arena ja Rec Room, joissa on mahdollista touhuta samanaikaisesti jopa kuuden hengen voimin. Näissä peleissä voitte joko kokeilla rennosti yhdessä vaikka frisbeegolfia, tai ottaa mittaa toisistanne esimerkiksi polttopallon tai värikuulasodan merkeissä.

Halutessanne pystymme räätälöimään yksityistilaisuuteenne myös juuri teidän porukallenne sopivan (enemmän tai vähemmän leikkimielisen) turnauksen. Kysy tästä lisää varauksen yhteydessä!

Ota yhteyttä niin järjestetään teille yhteinen hetki, josta riittää puhetta vielä pitkäksi aikaa!

Pop-up elämyspiste

Yksityistilaisuuksien lisäksi pystymme tarjoamaan teidän tiloihinne / tapahtumaanne tuotavaa Pop-up elämyspistettä.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Pop-up elämyspiste sisältää yhdet HTC Vive -virtuualitodellisuuslasit, ohjaimet, tietokoneen ja television, sekä tarvittavan henkilökunnan. Sisältö valitaan tapauskohtaisesti valikoimastamme. Sisällöksi voidaan tapauskohtaisesti valita myös valikoimamme ulkopuolisia elämyksiä.

Kysy lisää [email protected]!

Ota yhteyttä!

Portaali

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
040 032 4118
[email protected]

Aukioloajat

Ti-To      15-18
Pe          15-20
La          12-20
Su          12-15
+sopimuksen mukaan

Löydät meidät myös täältä:

      TripAdvisor_PortaaliVR