Touhutiistai | BAM

15,00 

Pääsylippu Portaalin Touhutiistaille 29.5.2018 klo 18-20.

Yhden hengen lippu oikeuttaa osallistumiseen tapahtumaan koko sen keston ajan. Lipun oston jälkeen voit osallistua tapahtumaan omalla nimelläsi – et tarvitse erillisiä lipareita.

Lue tarkempi tapahtumakuvaus alta.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Portaalin Touhutiistai™ | Bullets And More

Touhutiistaina™ 29.5.2018 klo 18-20 pelataan Portaalissa taas porukalla Bullets And More -peliä. Bullets And More, tuttavallisemmin BAM, on vauhdikas räiskintäpeli, joka on ottanut rutkasti vaikutteita suositusta Counter Strike -pelistä. BAMissa on liuta erilaisia pelimuotoja, kenttiä ja aseita. Pelistä hauskan ja haastavan tekee se, että kaikki aseet on ladattava realistisesti: tyhjä lipas ulos, uutta tilalle ja luistin heilautus – jokainen ase myös käyttäytyy eri tavalla.

Bullets And More on yksi Portaalin Poikien™ ehdottomista kestosuosikeista. Alkuun haastavaan peliin sisään päästyä siinä riittää pelattavaa vaikka kuinka pitkään, eikä kisakavereille trashtalkaamiseen kyllästy koskaan. Touhutiistaina™ pääset pelaamaan peliä hyvässä seurassa, tulit paikalle sitten yksin tai kavereidesi kanssa.

Touhutiistain™ osallistujamäärä on mitoitettu niin, että jokaiselle osallistujalle jää vähintään tunti peliaikaa. Jos osallistujia on vähemmän, on peliaikaa per pelaaja enemmän.