Varausehdot ja vastuuvapaus

1. Liikkeeseen on saavuttava viimeistään 10 min ennen varauksen alkamista.

2. Alle 15-vuotiaat vain vanhemman seurassa.

3. Varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja ottaa huomioon virtuaalielämyksen maksimihenkilömäärän (1-3 hlö). Vain sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistathan vahvistuksen sähköpostistasi. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovitusti muuteta.

4. Varatun elämyksen voi perua 24 h ennen varauksen alkua puhelimitse tai sähköpostilla. Peruuttamattomasta elämyksestä veloitetaan täysi hinta laskulla.

5. Elämykset ovat kiellettyjä päihteiden vaikutuksen alaisena. Pidätämme oikeuden poistaa päihtyneet tai muutoin asiattomasti käyttäytyvät henkilöt tiloistamme. Tällöin myös veloitamme elämyksen täyden hinnan.

6. Maksu suoritetaan ennen elämystä pankkikortilla, luottokortilla, käteisellä tai omalla lahjakortillamme. Yritysten kanssa voidaan sopia laskutuksesta.

7. Käyttämämme teknologia on uutta, eikä sitä ole vielä tutkittu kattavasti. VR-lasien käyttö saattaa aiheuttaa erilaisia oireita, joita emme tästä johtuen pysty ennakoimaan. Mikäli koet laitteita käyttäessäsi päänsärkyä, pahoinvointia, huimausta tai muuta poikkeavaa, riisu lasit välittömästi ja ota yhteys henkilökuntaan. Portaali VR ei vastaa laitteiden käytöstä seuranneista henkisistä tai fyysisistä vahingoista.

8. Käyttäessäsi VR-laseja, et näe todellista ympäristöäsi. Huomioi ympäristösi ennen lasien pukemista ja noudata virtuaalimaailmaan piirrettyjä rajoja. Muista ettet voi nojata, istua tai asettaa ohjaimia virtuaalimaailman asioihin tai esineisiin.

9. Jonkun toisen käyttäessä VR-laitteita, pysy elämysalueen ulkopuolella.

10. Noudata aina henkilökunnan ohjeita ja pyydä apua epäselvissä tilanteissa.

Portaali

Aleksanterinkatu 32
33100 Tampere
040 032 4118
[email protected]

Aukioloajat

Ti-To      16-19
Pe          16-21
La          12-21
Su          12-16

*aukiolon viimeinen tunti vain varauksesta
+sopimuksen mukaan

Löydät meidät myös täältä:

      TripAdvisor_PortaaliVR