Portaali

Yhteystiedot

Portaali

Hämeenkatu 28,
33200 Tampere

info@portaali.fi
040 032 4118

Vastaamme puhelimeen
aukioloaikojen puitteissa

Aukioloajat

Maanantai
Tiistai – Perjantai
Lauantai
Sunnuntai
Suljettu
17-21
12-20
14-18

Viimeinen tunti vain varauksesta
+ ryhmävaraukset sopimuksen mukaan

Poikkeukset

Ei poikkeuksia lähiaikoina!

Portaali

Meidän tarina

Portaalin takana häärää joukko iloisia Tamperelaisia nuoria. Yritys sai alkunsa, kun rämäpäinen kokoonpano nuoria miehiä Tampereen Ammattikorkeakoulun Proakatemialla innostui virtuaalitodellisuudesta. Yrittäjyysopintojemme aikana päätimme perustaa Pirkanmaan ensimmäisen virtuaalielämysliikkeen, ja näin sai alkunsa Portaali.

Tänä päivänä yrityksen liukkaasta pyörimisestä vastaa edelleenkin kolme perustajajäsenistä: Saku, Aleksi ja Antti. Omistajakolmikon lisäksi remmissämme on tarkkaan valittu joukko ihan älyttömän kovia tyyppejä asiakaspalveluhommissa – eli siis tiskin takana teitä ohjeistamassa!

Ollaan siitä erikoisia tyyppejä, että ollaan alusta alkaen tehty lähes kaikki mahdollinen omin pikku kätösin – aina liiketilan remontoinnista digimarkkinointiin. Sen takia vaikka työntekijöitä on ajan mittaan palkattu, niin myös perustajakolmikko on edelleen aktiivisesti asiakaspalveluhommissa. Me ollaan tästä touhusta ihan älyttömän ylpeitä, ja se toivottavasti näkyy myös ihan päivittäisessä kanssakäymisessä asiakkaiden kanssa.

Yhteystiedot

Hämeenkatu 28
33200 Tampere
040 032 4118
info@portaali.fi

 

Aukioloajat

Ti-Pe
La
Su
17-21
12-20
14-18

Päivän viimeinen tunti vain varauksesta

 

Mitä oikein valita?

Jokaisessa Portaalin pelipisteessä on yhdet VR-lasit, joten vain yksi henkilö kerrallaan voi pelata per pelipiste.

Jokaiseen pelipisteeseen on kuitenkin sijoitettu myös mukavat istumapaikat sivusta seuraaville sekä televisio jonka kautta seurata sen hetkisen pelaajan toilailuja virtuaalitodellisuudessa.

Jos haluatte useamman pelaajan kerralla virtuaalitodellisuuteen, on teidän varattava useampi pelipiste. Useamman pelipisteen varaamisessa on myös se etu, että pääsette nauttimaan upeista moninpeleistämme!

Valitse asiointiroolisi

Onko mielessäsi kaveriporukan illanistujaiset vaiko firman virkistyspäivä?

Valitse sijainti

Olemme elokuun loppuun asti auki Aleksanterinkadulla, jonka jälkeen muutamme syyskuussa uusiin tiloihin Hämeenkadulle.