Meidän tarina

Portaalin takana häärää joukko iloisia Tamperelaisia nuoria. Yritys sai alkunsa, kun rämäpäinen kokoonpano nuoria miehiä Tampereen Ammattikorkeakoulun Proakatemialla innostui virtuaalitodellisuudesta. Yrittäjyysopintojemme aikana päätimme perustaa Pirkanmaan ensimmäisen virtuaalielämysliikkeen, ja näin sai alkunsa Portaali.

Tänä päivänä yrityksen liukkaasta pyörimisestä vastaa edelleenkin kolme perustajajäsenistä: Saku, Aleksi ja Antti. Omistajakolmikon lisäksi remmissämme on tarkkaan valittu joukko ihan älyttömän kovia tyyppejä asiakaspalveluhommissa – eli siis tiskin takana teitä ohjeistamassa!

Ollaan siitä erikoisia tyyppejä, että ollaan alusta alkaen tehty lähes kaikki mahdollinen omin pikku kätösin – aina liiketilan remontoinnista digimarkkinointiin. Sen takia vaikka työntekijöitä on ajan mittaan palkattu, niin myös perustajakolmikko on edelleen aktiivisesti asiakaspalveluhommissa. Me ollaan tästä touhusta ihan älyttömän ylpeitä, ja se toivottavasti näkyy myös ihan päivittäisessä kanssakäymisessä asiakkaiden kanssa.

Tältä sivulta löydät vähän nippelitietoa naamoista, joita saatat nähdä Portaalilla hääräilemässä.

Portaali remppavaiheessa kesällä 2017

Meidän kööri

Saku Laaksonen

Saku Laaksonen

Allekirjoittanut hoitaa tittelinsä mukaisesti tämän puljun toimitusta, eli päivät kuluu milloin mitenkin tulipaloja sammutellessa. Pääsääntöisesti puuhailen markkinoinnin ja teknisen puolen parissa.

Vähäinen loppuelämä Portaalin ulkopuolella tulee usein vietettyä mukavasti rakkaan avopuolison kanssa elokuvien ja videopelien parissa.  Odotamme myös innokkaasti kesälle perheenlisäystä pienen koiranpennun muodossa! Olen myös joskus kokeillut liikuntaa.

Aleksi Kauppinen

Aleksi Kauppinen

Tittelini tässä lafkassa on hallituksen puheenjohtaja ja operatiivinen johtaja. Arki koostuu pitkälti HR-asioista, yritysyhteistyökuvioista ja oman pelituotannon organisoinnista.

Kotoa löytyy avovaimo ja Lötkis -niminen kissanretale. Vapaa-aikaan kuuluu leffat ja sarjat, pelaaminen sen eri muodoissa sekä kuntosali. Olen aina valmis kilpailemaan lajissa kuin lajissa ja erityisesti palloilulajit ovat lähellä sydäntä.

Antti Rein

Antti Rein

Meikä on yksi Portaalin original keräyssarjaa ja toimin firman talousjohtajana. Lisäksi mut tunnistaa useista meidän videoista ja kiskalla viekkaista sanankäänteistä.

Olen onnellinen kun saan jakaa elämääni puolisoni kanssa, fiilistellen auringonlaskuja ja kiipeilyharrastusta. Oon myös jääny adrenaliinikoukkuun joten kaikki vaarallinen kiehtoo suuresti.

Riku Komi

Riku Komi

Hoitelen Portaalissa asiakaspalvelun lisäksi videotuotantoja ja markkinoinnin ihmeellistä maailmaa.

Vapaa-aikaani vietän kitaran saloihin perehtyen sekä tuhlaan tuntejani myös keskiverto konsolipelaamiseen.

Jimi Iikkanen

Jimi Iikkanen

Työni Portaalissa on olla tiskin takana koristeena ja kuljettaa asiakkaita toiseen todellisuuteen.

Vapaa-aikani vilahtaa ohitse yhtä lailla pelien, urheilun kuin myös musiikin parissa.

Alisa Helander

Alisa Helander

Työskentelen Portaalissa asiakaspalvelijana, eli työtehtäviini kuuluu asiakkaiden opastus VR-elämysten parissa.

Perheeseeni kuuluu pieni paholainen nimeltä Eden ja vapaa-aikani kuluu PC pelien parissa sekä graafisten sekasotkujen luomisessa.

Eelis Piipponen

Eelis Piipponen

Työkuvani Portaalissa on virtuaalisuustodellisuuden lähettiläs, aka asiakaspalvelija.

Työnteon lisäksi elämässä on kivaa ystävät ja veneily. Harrastuksiin kuuluu myös sulitso ja sohvaperunointi.

Yhteystiedot

Hämeenkatu 28
33200 Tampere
040 032 4118
info@portaali.fi

 

Aukioloajat

Ti-To
Pe
La
Su
16-21
16-22
12-22
12-16

 

Mitä oikein valita?

Jokaisessa Portaalin pelipisteessä on yhdet VR-lasit, joten vain yksi henkilö kerrallaan voi pelata per pelipiste.

Jokaiseen pelipisteeseen on kuitenkin sijoitettu myös mukavat istumapaikat sivusta seuraaville sekä televisio jonka kautta seurata sen hetkisen pelaajan toilailuja virtuaalitodellisuudessa.

Jos haluatte useamman pelaajan kerralla virtuaalitodellisuuteen, on teidän varattava useampi pelipiste. Useamman pelipisteen varaamisessa on myös se etu, että pääsette nauttimaan upeista moninpeleistämme!

Valitse asiointiroolisi

Onko mielessäsi kaveriporukan illanistujaiset vaiko firman virkistyspäivä?

Valitse sijainti

Olemme elokuun loppuun asti auki Aleksanterinkadulla, jonka jälkeen muutamme syyskuussa uusiin tiloihin Hämeenkadulle.